DEZVOLTARE MEDICAMENTE LA VIFOR PHARMA

Cum sunt dezvoltate medicamentele la Vifor Pharma?
Produsele farmaceutice folosite pentru tratarea deficienţei de fier au fost dezvoltate în laboratoarele noastre de cercetare-dezvoltare din St. Gallen, Elveţia, unde sunt şi fabricate. Acest centru important continuă să investigheze noi opţiuni şi compuşi pentru tratamentul deficienţei de fier.

Dezvoltarea unui produs farmaceutic:

Drug Discovery

Stadiile de cercetare
Dezvoltarea clinică constă din patru stadii secvenţiale efectuate de specialişti din întreaga lume. Cercetarea continuă reprezintă o combinaţie de studii concepute şi coordonate de Vifor Pharma (şi partenerii săi), pe lângă conceptele dezvoltate de medici de renume din domeniul respectiv:

Stadiul I evaluează voluntari sănătoşi pentru a vedea modul în care corpul uman absoarbe, metabolizează şi excretă produsul şi dacă acesta are efectul dorit. Acest stadiu durează aproximativ un an.

Studiile din cadrul Stadiului II sunt efectuate pentru găsirea unei doze cu eficacitate/siguranţă optimă pentru pacienţi. Stadiul II poate dura de la unul până la doi ani.

Studiile din cadrul Stadiului III implică clinici şi specialişti diverşi din toată lumea, care administrează produsul unor grupuri mari de pacienţi în doza stabilită. Deoarece autorităţile de reglementare solicită dovezi privind siguranţa produsului pe termen lung, cel puţin unul dintre studii trebuie să includă o perioadă de tratament de un an. Datorită numărului mare de pacienţi, acest stadiu poate dura până la trei ani. Doar unul din zece candidaţi din cadrul procesului de dezvoltare clinică ajunge până în acest punct. Mai mult, studiile din Stadiul III pot oferi asistenţă la urmarea unor indicaţii terapeutice noi.

Stadiul IV al dezvoltării clinice are loc atunci când produsul este disponibil pe piaţă. Scopul studiilor din cadrul stadiului IV este de a genera date ştiinţifice suplimentare care îi vor ajuta pe clinicieni să aleagă cele mai bune opţiuni de tratament pentru pacienţii lor. Un alt aspect important al acestui stadiu este publicarea datelor în jurnale medicale şi prezentarea acestora la congrese ştiinţifice, pentru informarea medicilor cu privire la cele mai recente descoperiri.

Contact

Vifor Pharma Romania SRL

Cladirea A, The Office, Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 77 camera 6.5.
RO - 400604 Cluj-Napoca

Telefon:
+40 264 449 556
Fax:
+40 264 550 230

Trimitere link

Trimitere linkLinkuri