Despre Vifor Pharma Romania

About Vifor Pharma

„În cadrul Vifor Pharma, ne dorim să avem un impact pozitiv asupra vieţii pacienţilor şi consumatorilor prin consolidarea continuă a experienţei noastre în domeniul deficienţei de fier, al bolilor infecţioase şi asistenţei de sănătate pentru consumatori.”

Vifor Pharma Romania este o filială a Vifor Pharma Elveţia, companie care reprezintă sectorul comercial farmaceutic al grupului Galenica. Vifor Pharma are activitate de cercetare, dezvoltare, producţie şi comercializare de produse farmaceutice la nivel mondial, axându-se pe: tratamentul deficienţei de fier, al bolilor infecţioase şi asistenţa de sănătate pentru consumatori.

În România produsele Vifor Pharma sunt comercializate din anul 1996, când a fost introdus pe piaţa romanească produsul Ferrum Hausmann® , după care au fost lansate şi alte produse pe bază de fier: Venofer® (în anul 1998), Maltofer Fol® (în anul 2000), Maltofer® (în anul 2008) şi Ferinject® (în anul 2011). În anul 2010 au fost integrate în portofoliul Vifor Pharma şi produsele anti-infecţioase OM Pharma.

Produsele pe bază de fier din portofoliul Vifor Pharma Romania, sunt eliberate pe bază de prescripţie medicală se administrează pe cale orală sau intravenoasă şi se folosesc pentru tratamentul deficitului de fier cu sau fără anemie în următoarele arii terapeutice: nefrologie, cardiologie, oncologie, obstetrică şi ginecologie, gastroenterologie, hematologie, chirurgie, pediatrie.

Portofoliu de produse anti-infecţioase al Vifor Pharma Romania include preparate imunostimulatoare, pentru prevenirea infecţiilor respiratorii şi a infecţiilor urinare. Brandurile de produse sunt: Broncho-Vaxom® şi Uro-Vaxom®.

În România, compania Vifor Pharma furnizează şi preparate cu aplicare topică din categoria unguentelor antihemoroidale cu anestezice locale (Doxiproct® şi Doxiproct Plus®).

Un alt preparat pentru aplicare topică (musculatură şi articulaţii) furnizat de compania Vifor Pharma România este gelul Perskindol® Activ.

Contact

Vifor Pharma Romania SRL

Cladirea A, The Office, Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 77 camera 6.5.
RO - 400604 Cluj-Napoca

Telefon:
+40 264 449 556
Fax:
+40 264 550 230

Trimitere link

Trimitere linkLinkuri